Informer is de nieuwste kennispartner van PZO. We werken samen om zelfstandigen stappen te laten zetten als ondernemer. Dit gaat van kennis uitwisselen tot aan online boekhouden.

Margreet Drijvers, directeur van PZO is zeer blij met deze samenwerking. “Het is belangrijk om je administratie goed op orde te hebben en daar vooral zo min mogelijk tijd aan kwijt te zijn”.

Zelf boekhouden bereikbaar en eenvoudig maken voor zzp’ers en mkb’ers, dat is de missie van Informer. Zo is Informer ontwikkelpartner van de Belastingdienst, en samen hebben zij een nieuwe manier van de btw-aangifte ontwikkeld die gelijk in het pakket kan worden ingediend. Moet je betalen? Dan kan dat makkelijk via iDeal!

“Informer zit altijd bovenop de laatste innovaties en dat is belangrijk voor de zelfstandige”, geeft Margreet aan. Zo zijn er diverse koppelingen met externe partijen zodat alles tussen de programma’s probleemloos met elkaar samenwerken. Heb je een bonnetje die je in je administratie moet verwerken? Maak dan een foto en upload hem direct naar Informer. Geen gedoe dus meer met bonnetjes bewaren!

 

PZO doet meer dan belangen behartigen

Naast de belangenbehartiging ondersteunen we leden ook in het ondernemerschap. Dit doen we onder andere door onafhankelijke informatie te geven over bijvoorbeeld het afdekken van risico’s, oudedagsvoorziening en cybersecurity. Ook zorgen we voor ledenvoordelen waar zzp’ers wat aan hebben, zoals een vertrouwd boekhoudprogramma. Daarom bieden we nu een korting op InformerOnline aan.

Over deze samenwerking vertelt Peter Potters, Commercieel Directeur van Informer: “Bij Informer willen we online boekhouden zo eenvoudig mogelijk maken voor zzp’ers. PZO deelt deze gedachtegang. Daarom zijn wij trots dat we vanaf nu kennispartner zijn van PZO!”

 

X