Begin 2022 is LVSC, de beroepsvereniging van en voor professioneel begeleiders, aangesloten bij PZO. LVSC zet zich in voor professioneel begeleiders zoals coaches, supervisoren en organisatiebegeleiders. Met deze nieuwe aansluiting kunnen we nog meer zelfstandigen vertegenwoordigen en zo een nog breder gedragen geluid laten horen aan de politiek.

LVSC richt zich als beroepsvereniging op de doorgaande ontwikkeling van de professioneel begeleiders en beheert het LVSC beroepsregister. Daarin kun je gemakkelijk gekwalificeerde supervisoren, coaches en organisatiebegeleiders vinden. “PZO richt zich op een betere positie van zelfstandig ondernemers. Een boodschap waar onze achterban zich enorm in kan vinden”, zegt Ton Vegt, bestuurslid van LVSC.

De leden van LVSC zorgen voor een duurzame ontwikkeling van professionals, teams en organisaties in Nederland. “Daarmee zijn ze onmisbaar voor de Nederlandse arbeidsmarkt en economie. Het is heel goed dat zo’n vooruitstrevende organisatie zich nu heeft aangesloten bij PZO. Samen zorgen we ervoor dat de zelfstandig ondernemer in Nederland een betere positie op de arbeidsmarkt krijgt”, zegt Margreet Drijvers, directeur PZO.

X