Staatssecretaris Mona Keijzer verhoogt de subsidie voor het Ondernemersklankbord waardoor ondernemers die in zwaar weer verkeren gratis professionele coaching kunnen krijgen. Stichting Ondernemersklankbord is een landelijk netwerk met meer dan 300 adviseurs die jou kunnen helpen bij alle aspecten van de bedrijfsuitoefening, faillissementspreventie en bij de bedrijfsopvolging. Het netwerk bestaat uit gemotiveerde adviseurs met ondernemerservaring.

Staatssecretaris Mona Keijzer: “De coronacrisis trekt een ongelooflijk zware wissel op ondernemers. Naast de financiële steun die het kabinet biedt via het Noodpakket voor banen en economie, zoeken we ook steeds naar andere manieren om ondernemers bij te staan. Daarom hebben we besloten de hulp van het Ondernemersklankbord aan het mkb gratis te maken. Op die manier hopen we dat onze ondernemers geen drempel voelen om aan te kloppen als ze steun kunnen gebruiken van deze ervaren club van oud-ondernemers.”

 

Het Ondernemersklankbord biedt niet alleen een luisterend oor, maar staan de ondernemers in zwaar weer ook bij met raad en daad tijdens het zoeken naar oplossingen. Aanmelden voor een coaching traject kan via de website of bel ze via 070-3490600.

X