PZO maakt zich op verschillende niveaus hard voor het zelfstandig ondernemerschap; in de politieke lobby, maar ook door ondersteuning te bieden in het optimaliseren en professionaliseren van de onderneming. Daarom gaat Platform Zelfstandige Ondernemers samenwerken met verzekeringsplatform easeley – verzekeren voor zelfstandigen. easeley is een nieuw platform dat is opgezet door deskundigen in het verzekeringsvak en zij kennen de zelfstandige als geen ander.

Zelfstandig ondernemers hebben te maken met ondernemersrisico’s die ze graag willen afdekken. Denk aan beroepsaansprakelijkheid, cyber en arbeidsongeschiktheid. Deze risico’s kun je onder andere afdekken door verzekeringen af te sluiten. “Om onze leden te ondersteunen in het ondernemerschap heb we daarom bij easeley scherpe premies weten te bedingen”, zegt Margreet Drijvers.

 

Michel Verheij heeft met easeley een speciaal aanbod voor zelfstandigen gemaakt waarbij je slechts in 3 stappen je verzekeringen kunt afsluiten. Bovendien ontvangen leden van PZO een scherpe premie voor een verzekering via easeley.

Benieuwd naar het aanbod van easeley? Kijk dan op onze website. 

X