Op 1 januari 2024 is Sylvia Huydecoper begonnen als directeur van PZO. Zij volgt daarmee Margreet Drijvers op die zich na ruim zeven jaar te hebben ingezet voor de belangen van zelfstandig ondernemers, het tijd vond om het stokje over te geven.

Meepraten helpt!

"Met veel enthousiasme ben ik als directeur begonnen bij PZO. Ik ben ruim 20 jaar zelfstandig jurist op het gebied van IT en privacy. In die tijd heb ik onder andere bij de branche-organisatie van IT-bedrijven de belangen behartigd van de zelfstandige IT-er. Daar heb ik gezien hoe belangrijk het is om als zelfstandigen ons geluid duidelijk te laten horen in politiek Den Haag."

We kunnen veel bereiken als we samen optrekken en ons met zo veel mogelijk mensen verenigen om onze stem te laten horen.

"Veel zelfstandigen onderschatten vaak het belang om zich te verenigen en ervaren de politiek als ver weg in een ivoren toren. Maar als we samen voor onze belangen opkomen is er wel degelijk verandering mogelijk. Misschien niet met 7-mijlslaarzen, maar wel steeds een stapje naar voren. Door mee te praten wordt er niet over maar mét ons beslist.

Lid worden van een belangenvereniging als PZO helpt daarbij. Lid ben ik al jaren. Het knaagde alleen steeds aan mij dat ik meer wilde doen. Daarom ben ik blij en vereerd dat het bestuur mij het vertrouwen heeft gegeven de belangen van PZO en daarmee van zo veel zelfstandigen te mogen vertegenwoordigen. Samen staan we sterk en kunnen we meer voor zelfstandigen bereiken. Wij zijn immers onmisbaar in deze maatschappij.

Ik moedig iedereen dan ook aan om die stem te laten horen! Doe mee, wordt lid en neem contact op. Laat ons weten wat je belangrijk vindt, zodat we het juiste geluid laten horen."  

 

X