De steunmaatregelen zijn zeker voor zelfstandig ondernemers geen vetpot. Als snel werd bij de TOZO een partnertoets toegevoegd en de TONK blijkt ook niet het gewenste resultaat te behalen. Daarom startte Tom Suters een petitie die wij steunen. Teken jij ook?

Veel zelfstandig ondernemers hebben na het wegvallen van de TOZO door de partnertoets nu alleen nog de TONK. De TONK is een veel sobere tegemoetkoming dan de TOZO, verschilt per gemeente en hanteert ook weer een vermogenstoets. Zo blijven veel zelfstandig ondernemers met lege handen staan. De corona steunpakketten blijken de zelfstandigen onvoldoende te helpen. Daarom startte Tom Suters onlangs de petitie genaamd ‘Een rechtvaardige corona-regeling voor zelfstandigen’. “Een petitie die we uiteraard gelijk zijn gaan steunen omdat wij ons herkennen in de oproep van Tom. Het is goed om te zien dan veel ondernemersorganisaties ons voorbeeld hebben gevolgd, zegt Margreet Drijvers”.

 

Als zoveel mogelijk zelfstandigen deze petitie ondertekenen kan dat onze lobby enorm versterken. Onderteken de petitie ook als je niet bent getroffen door de coronacrisis, want het had jou ook kunnen overkomen. Teken daarom en steun je collega-ondernemers.

X