De maand januari is al bijna voorbij en doet ons beseffen dat de tijd voorbij vliegt. Daarom blikken we graag nog even terug op 2021. Een bewogen jaar waarin het coronavirus nog steeds het leven van ondernemers heeft beheerst. Daarnaast waren er ook verkiezingen, de NL Leert Door regeling, talloze nieuwsberichten en webinars.

In maart vorig jaar waren de Tweede Kamerverkiezingen waarvoor we de ZZP Kieswijzer hebben gelanceerd. Op die manier hebben we duizenden zelfstandigen geholpen met de keuze van hun stem. Daarnaast zijn we druk geweest met de NL Leert Door regeling. Zo konden zelfstandig ondernemers gratis opleidingen volgen die we in samenwerking met diverse partijen hebben ontwikkeld.

 

Er was ook veel nieuws. Verbazingwekkend is het best gelezen artikel die over de avondklok. Maar ook de artikelen over scholing, thuiswerken en tips & tricks voor de belastingen werden gretig afgenomen. Heel veel informatie hebben we natuurlijk ook gedeeld in onze maandelijkse webinars, die steeds een hoge waardering krijgen.

 

In een overzicht nemen we je mee langs de activiteiten in het afgelopen jaar, in welke werkgroepen de belangen van zelfstandigen worden behartig en blikken we vooruit naar 2022. Want ook dan is er genoeg te doen om de positie van zelfstandigen nog verder te verbeteren.

 

Bekijk de volledige terugblik en vooruitblik in dit document.

X