Op 1 januari 2021 is VLOK, dé brancheorganisatie voor vakmensen, aangesloten bij PZO. De VLOK biedt met al haar leden vakmanschap en zekerheid. PZO is heel blij met de aansluiting van VLOK. Samen gaan we ons richten op de belangenbehartiging van alle zelfstandige vakmensen.

VLOK is een vereniging die haar leden veel te bieden heeft, denk bijvoorbeeld aan zichtbaarheid van de leden, gratis vakblad, regiobijeenkomsten, vakgerichte verzekeringen en aansluiting bij De Geschillencommisie Consumentenzaken.  “Wij bieden onze leden allemaal elementen om hen te ondersteunen in het ondernemerschap. Samen met PZO kunnen we hen nog beter op de kaart zetten en de belangen van vakmensen goed onder de aandacht brengen. Daar kijken we enorm naar uit”, aldus Dennis Kosten, directeur van VLOK.

 

Margreet Drijvers, directeur van PZO, is erg blij met de aansluiting van VLOK. “VLOK is een vooruitstrevende vereniging die de leden echt verder helpt. Zo hebben ze dit jaar op verzoek van de leden een aantrekkelijke arbeidsongeschiktheidsvoorziening gerealiseerd die ook beschikbaar is voor alle zelfstandige ondernemers. Naast een fijne samenwerking kijken we ernaar uit om de stem van nog meer ondernemers te vertegenwoordigen in politiek Den Haag”.

X