Om alle werkenden in Nederland te stimuleren in hun ontwikkeling zijn er gratis opleidingen beschikbaar gesteld door de overheid. Deze regeling is beter bekend onder de naam NL Leert Door. PZO heeft in samenwerking met Agile Scrum Group en Bureau Tromp gratis opleidingen ontwikkeld speciaal voor zzp’ers.

Samen met Agile Scrum Group en Bureau Tromp heeft PZO subsidie aangevraagd en verkregen voor gratis trainingen die zeer geschikt zijn voor zelfstandigen. Het was een intensief traject en wij zijn dan ook erg blij dat het gelukt is. Door de regeling NL Leert Door kunnen zelfstandigen daarmee gratis de trainingen Lean Six Sigma Orange Belt, Scrum Master, Scrum Master Advanced, Product Owner en Leading SAFe ter waarde van €1200 volgen.

 

Omdat de scholing gratis kan worden gevolgd, is het vereist dat je een kopie van een id-bewijs aanlevert en toestemming geeft voor inzage wanneer het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid onderzoek doet naar de rechtmatige besteding van de subsidie.

 

Andere opleidingen

Naast deze mogelijkheden zijn er nog meer gratis scholingstrajecten beschikbaar. Ga naar https://vindjeupdate.hoewerktnederland.nl/ en doe er vooral je voordeel mee.

X