Wat zijn jouw plannen voor deze zomerperiode? Wil jij de zomer gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen? Maak dan gebruik van het gratis Ontwikkeladvies. Om de arbeidsmarktpositie van werkende vijfenveertigplussers te verbeteren, heeft het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid het Ontwikkeladvies in het leven geroepen. Alle werkende 45-plussers die minimaal 12 uur per week werken, komen in aanmerking voor een gratis ontwikkeladvies van een loopbaanadviseur.

Het Ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van het huidige werk, de competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Zowel mensen in loondienst als zelfstandigen kunnen een Ontwikkeladvies aanvragen. Deelnemers gaan actief nadenken over hoe zij werkend hun pensioenleeftijd kunnen bereiken en uitval door ziekte of werkloosheid kunnen voorkomen. Wie een ontwikkeladvies aanvraagt, krijgt een aantal individuele gesprekken met een loopbaanadviseur. Samen kijk je dan naar je huidige werk, naar wat je kunt en leuk vindt, en waar in de toekomst werk voor jou te vinden is. De loopbaanadviseurs van Noloc dragen hun steentje hier aan bij.

Het enige wat je hoeft te doen, is contact zoeken met een loopbaanadviseur bij jou in de buurt. De loopbaanadviseur handelt verder de administratie en de kosten af.

X