Om alle werkenden in Nederland te stimuleren in hun ontwikkeling zijn er gratis opleidingen beschikbaar gesteld door de overheid. Deze regeling is beter bekend onder de naam NL Leert Door. Inmiddels zijn er weer nieuwe opleidingen toegevoegd. Een aantal daarvan op het gebied van ICT is mede mogelijk gemaakt door PZO. Uiteraard zijn er tal van opleidingen beschikbaar binnen andere sectoren.

Digipower

Al jaren staat de ICT sector onder druk, want er zijn nog steeds veel mensen nodig in deze sector. Daarom hebben wij samen met CA-ICT en een aantal onderwijsinstellingen de handen ineen geslagen en is Digipower 2021-2022 ontstaan. Een platform waar je de gratis opleidingen op het gebied van ICT kunt vinden. Volg bijvoorbeeld een training Blockchain, Java Fundamentals, Strategisch Informatiemanagement of Back-end development. Voor ieder niveau zijn en trainingen beschikbaar. Digipower is er voor mensen die zich willen bijscholen of omscholen in de ICT. Voor meer informatie ga je naar de website van Digipower 2021-2022!
Naast de opleidingen worden er ook gratis ontwikkeladviezen en begeleiding gegeven.

 

Andere gratis opleidingen

Eerder al hebben we opleidingen op het gebied van projectmanagement gerealiseerd, deze zijn toen heel snel volgeboekt. Gelukkig zijn er ook nog andere mogelijkheden om een gratis scholingstraject te volgen. Ben je benieuwd? Ga naar https://vindjeupdate.hoewerktnederland.nl/ en doe er vooral je voordeel mee.

X