We hebben een nieuw ledenvoordeel afgedwongen, een snelle reparatie service voor je mobiele telefoon. Onbereikbaar zijn, dat is ongelofelijk vervelend. Misschien belt er wel een potentiële klant of wilde je nog even op dat ene mailtje reageren. Door middel van een snelle reparatie service ben je binnen no time weer bereikbaar en kun je gewoon weer doorgaan met je werkzaamheden.

Met Snelle Reparatie Service ben je verzekerd van een snelle en kwalitatieve service voor je kapotte mobiele telefoon. Je belt de klantenservice en legt je probleem voor, zij maken een afspraak voor je bij het dichtstbijzijnde reparatiecentrum (eventueel met haal- en brengservice) en je telefoon wordt gemaakt. In de meeste gevallen is het probleem binnen een paar uur opgelost, maar uiterlijk binnen 24 uur.

Snelle Reparatie Service staat voor een snelle en kwalitatieve reparatie van mobiele telefoons, altijd dichtbij. Leden van PZO krijgen de eerste 3 maanden gratis bij het afsluiten van een abonnement. De kortingscode vind je in de inlogomgeving voor leden.

X