Om alle werkenden in Nederland te stimuleren in hun ontwikkeling is het STAP-budget ontwikkeld. Een subsidie voor werkenden en werkzoekenden, dus ook voor zelfstandig ondernemers. PZO heeft in samenwerking met IMK Opleidingen een aantal trainingen geselecteerd die je met gebruik van het STAP-budget gratis of tegen een kleine vergoeding kunt volgen.

STAP-budget

Na NL Leert Door is er nu het STAP-budget. Hiermee wil de overheid mensen de mogelijkheid bieden om meer regie te nemen bij het ontwikkelen tijdens hun loopbaan. Voor werkenden en werkzoekenden is er per 1 maart 2022 elk jaar een subsidie tot € 1.000 beschikbaar voor het volgen van een training, cursus of opleiding. Zo kun je werken aan je ontwikkeling, kansen, salaris, plezier of een nieuwe stap in het werk. Het STAP-budget is uiteraard ook beschikbaar voor zelfstandigen. Inmiddels zijn de eerste twee tijdvakken volgeboekt, vanaf 1 juli start het derde tijdvak. Wees er snel bij want vol is vol.

Voor meer informatie over het STAP-budget bekijk je onze informatiepagina.

 

Volg een gratis training bij IMK Opleidingen

In samenwerking met IMK Opleidingen hebben we 10 trainingen geselecteerd die voor zelfstandig ondernemers interessant zijn. Denk bijvoorbeeld aan een cursus financieel inzicht, timemanagement of succesvol onderhandelen. Het volledige overzicht kun je terugvinden op onze website. Doe er vooral je voordeel mee! Belangrijk is dat je voor 1 juli aanmeldt voor de training naar keuze, zodat je het STAP-vooraanmeldbewijs ontvangt. Deze heb je nodig om op 1 juli jouw aanvraag in te dienen.

X