Vanmorgen bereikte ons het verdrietige bericht dat Hans de Boer (66) plotseling is overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding. Hans de Boer heeft zich als voorzitter van VNO-NCW en ook van MKB-Nederland ingezet voor ondernemers in Nederland. In maart stond hij nog aan de wieg van het steunpakket voor ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis.

Hans had zijn hart op de juiste plek voor alle ondernemers, van groot tot klein. PZO heeft in alle jaren op een heel goede manier met hem samengewerkt en zelfstandigen hebben veel aan hem te danken. Met een enorm gevoel voor humor zette hij zich in, maar hij vergat nooit wat er op het spel stond. Hij was een markante man met een echt ondernemershart. Zijn overlijden is een verlies voor ondernemend Nederland.

 

“Ik herinner me Hans als recht door zee en eerlijk. Een fijne samenwerkingspartner die het belang van zelfstandige ondernemers op tafel bracht. Onze gedachten zijn bij zijn familie en vrienden. Wij wensen hen veel sterkte en kracht toe”, zegt Margreet Drijvers, directeur PZO, mede namens het dagelijks bestuur van PZO.

X