Training Verandermanagement

Inleiding Verandermanagement

Staan jouw medewerkers niet te juichen bij veranderingen? Merk je dat ze onzeker zijn of stuit je op weerstand? Wil je meer inzicht in effectieve veranderstrategieën? Deze 2-daagse training Verandermanagement zorgt voor kennis én vaardigheden om veranderingen binnen een team, afdeling of organisatie aan te sturen en alle doelen te behalen.

Voor wie is de training Verandermanagement?

De training is bestemd voor managers en leidinggevenden op alle niveaus in organisaties die hun veranderingsprocessen soepel willen laten verlopen.

Wat ontwikkel ik?

Je doet uitgebreide kennis op van de valkuilen die zich bij veranderingsprocessen kunnen voordoen en je leert hoe je deze kunt overbruggen of vermijden. Tijdens de training wordt gewerkt aan een compleet veranderplan, toegespitst op je eigen praktijk.

Programma

Onderwerpen die tijdens de training Verandermanagement aan bod komen:

 • Model voor veranderingsprocessen
 • Analyse van cultuur en structuur
 • Het ontwikkelen van een veranderplan
 • Draagvlak creëren voor verandering
 • Het leiden van een veranderproces
 • Weerstand managen
Altijd-door garantie

Goed nieuws! Onze trainingen en opleidingen gaan door. Altijd! Klassikaal als het kan (met inachtneming van 1,5 meter afstand) en online als het moet. Op voorwaarde dat het minimum aantal deelnemers bereikt is. Schrijf je dus gerust in voor de training Verandermanagement of een andere opleiding of cursus.

Onze aanpak

Leren doe je volgens ons niet alleen in een leslokaal. Daarom ga je na jouw inschrijving meteen online aan de slag met voorbereidingsopdrachten. De training zelf is interactief en je leerproces persoonlijk en praktijkgericht. Om het geleerde te borgen, kun je tot twaalf maanden na de start van de training online contact onderhouden met de trainer en de andere deelnemers.

Wie is mijn trainer?

De training wordt gegeven door een praktijkgerichte management- en communicatietrainer, met veel ervaring in verandertrajecten.

Gratis trainen met het STAP-budget

Het STAP-budget is een subsidie vanuit de overheid waarmee je € 1.000 opleidingstegoed kunt ontvangen voor het volgen van een training of cursus. Het STAP-budget is bedoeld voor iedereen op de Nederlandse arbeidsmarkt, om ontwikkeling en (om)scholing te stimuleren. De cursus Projectmanagement is met deze subsidie volledig gratis te volgen. Kijk voor meer informatie over het STAP-budget op www.imkopleidingen.nl/stap-budget.

Locaties

De cursus Projectmanagement wordt op verschillende locaties verspreid door het hele land gegeven.

 • Rotterdam
 • Den Bosch
 • Amsterdam
 • Utrecht
 • Zwolle

Kijk voor actuele data en locaties op de website.

Tarieven

Totaalprijs excl. BTW: € 1.035,00 (voor PZO leden 10% korting)
Totaalprijs met het STAP-budget: € 0.00

X