Agile en Scrum Trainingen

Agile en Scrum TrainingenDe meeste aanbieders van Agile trainingen zijn gericht op IT.

De trainingen van onze Partner Agile Scrum Group worden naast IT’ers veel bezocht door mensen die Agile werken in een non-IT context.

Steeds meer organisaties gebruiken Agile om slimmer samen te werken in een non-IT context.

Voor leden van PZO is het mogelijk om de trainingen met 15% korting te volgen.

 

Agile en Scrum basistraining

In één dag leer je de complete basis van Agile en Scrum. We leggen je de basisprincipes achter Agile en Scrum uit. Daarnaast laten we door middel van praktijkvoorbeelden zien hoe je Scrum toepast binnen jouw organisatie. Deze training is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe je Scrum toepast in een non-IT omgeving.

Meer informatie

Scrum Product Owner training

De Product Owner is de vertegenwoordiger van de interne klant richting het Scrum team. De Product Owner bepaalt vanuit het perspectief van de klant wat een Scrum team moet opleveren. Onze trainers leiden je in twee dagen op tot gecertificeerd Scrum Product Owner. Deze training is bedoeld voor iedereen die aan de slag gaat als Scrum Product Owner of die binnen de organisatie zich op projectmatige wijze bezighoudt met vertegenwoordiging van de interne klant.

Meer informatie

Scrum Master training

De Scrum Master begeleidt het Scrum team. Deze persoon is verantwoordelijk voor het soepel doorlopen van een project. Hij begeleidt de dagelijkse stand-up meetings waarin de voortgang, de aankomende activiteiten binnen het project en problemen worden besproken. Tijdens deze tweedaagse training wordt ingegaan op veel voorkomende praktijksituaties bij het werken als Scrum Master.

Meer informatie

Agile voor managers

Scrum is de methode om je afdeling of organisatie resultaatgericht te organiseren. Op een praktische en laagdrempelige wijze leer je in één dag hoe Scrum werkt, maar ook wat je als manager moet doen (en niet moet doen) om Scrum succesvol in te zetten.

Meer informatie

Agile Coach opleiding

Heb jij ruime ervaring met Agile werken of Scrum in een non-IT omgeving? Heb je eerder Scrum opleidingen gehad? Ben je al een tijd Scrum Master en zoek je verdere verdieping? Dan is onze vierdaagse Agile Coach opleiding precies geschikt voor jou.

Meer informatie

Kanban training

Wil jij Kanban introduceren in jouw team? Of ben je leidinggevende van een team en vraag je je af of Kanban wat voor jouw team is? In deze training leer je hoe je door middel van de Kanban Methode veelvoorkomende problemen binnen organisaties kunt aanpakken.

Meer informatie

Agile HR training

Zit jij met deze vragen: Wat is Agile HR? Wat is de rol van HR in een Agile organisatie? Hoe kan ik met mijn HR team Agile werken? Volg dan de Agile HR training. In deze training leer je alles over Agile werken en de invloed die dat heeft op de HR afdeling en HR werkzaamheden.

Meer informatie

Agile & Lean training

Tijdens deze 4-daagse training leer je wat Scrum en Lean Six Sigma is. Je leert hoe zowel Lean als Scrum organisaties in staat stellen om slim om te gaan met continue verandering. Want Lean en Scrum zijn niet alleen complementair aan elkaar maar ze versterken elkaar bovendien in o.a. het centraal stellen van de klant en het continu verbeteren van processen en projecten. Je leert de methoden zelfstandig toe te passen in de praktijk waardoor je er na de training direct mee aan de slag kan.

Meer informatie

Leading SAFe training

Werk jij met SAFe® (het Scaled Agile Framework) of ga je hiermee werken? Dan is dit de ideale training voor jou. In de Leading SAFe training leer je de laatste versie van het Scaled Agile Framework begrijpen en toepassen. Zo heb je het SAFe framework snel en goed onder de knie. Dit gebeurt onder leiding van een van onze ervaren SAFe trainers. Je hebt bovendien de mogelijkheid om een officieel SAFe Agilist Certificaat te behalen na het volgen van deze training.

Meer informatie

Design Thinking training

Wil jij slimmer leren innoveren? In de Design Thinking training bieden we je de handvatten die je nodig hebt om te komen tot succesvolle innovatie. Uniek aan deze training is dat je een introductie krijgt in het gedachtegoed van Design Thinking en daar meteen handen en voeten aan geeft met behulp van de Design Sprint. Een Design Sprint is een concreet en pragmatisch stappenplan, dat een team in 4 dagen leidt van een probleemstelling naar een prototype voor een innovatieve oplossing.

Meer informatie

Liberating Structures training

Wil jij beter samen werken? In de Liberating Structures training bieden we je de kennis die je nodig hebt om succesvolle en constructieve gespreksvoering te faciliteren. In één dag leer je alles over Liberating Structures. Je leert de methoden toe te passen binnen teams, op organisatieniveau en op je eigen praktijksituaties.  Hierdoor kan je er direct na de training mee aan de slag.

Meer informatie

User Story en Story Mapping training

Als product Owner ben je voortdurend bezig met het leveren van maximale waarde. ‘Waarde’ is een centraal begrip in de Agile Mindset, maar de vertaling van waarde naar een goede product Backlog is nog niet zo makkelijk. Met deze training leer je hoe je goede User Stories schrijft die daadwerkelijk waarde leveren voor de klant en organisatie. Ook besteden we aandacht aan het ‘mappen’ van User Stories aan de hand van de klantreis. Met de opgedane kennis ben je in staat om een goede Product Backlog samen te stellen, die een duidelijk overzicht geeft van het totale plaatje en de bijbehorende prioritering.

Meer informatie

 

X