Training Aan de slag met Scrum

Optimaal projecten leiden en samenwerken

Twee keer zoveel werk verrichten in eenzelfde tijdsbestek. Je vraagt jezelf waarschijnlijk af hoe dat mogelijk is. Dat antwoord krijg je tijdens de 2-daagse training Aan de slag met Scrum. Dankzij deze training maak je kennis met de Scrum-methode en leer je hoe je deze methode kan toepassen in het werkveld. Bovendien wordt dieper ingegaan op de valkuilen binnen projectmanagement en leer je een nieuwe werkmethode om deze valkuilen te voorkomen.

Voor wie is de training Aan de slag met Scrum?

De 1-daagse training Aan de slag met Scrum is voor iedereen die kennis wil maken met de Scrum-methode. Voor als je wilt leren hoe deze methode kan bijdragen binnen hun organisatie. Of omdat je wellicht extra vaardigheden wilt leren voor je huidige functie of omdat je wilt doorgroeien of omscholen naar een andere functie. Als je dat op een praktijkgerichte manier wilt ontdekken, dan past deze training helemaal bij jou.

Wat ontwikkel ik tijdens de training Aan de slag met Scrum?

Tijdens deze training maak je kennis met de Scrum-methode. Je bent na de training in staat om projecten te herkennen waarbij de Scrum-methode een uitkomst kan bieden en de methode in te zetten binnen jouw eigen organisatie. Bovendien heb je inzicht in de nieuwe mindset die deze methode van jou vraagt.

Programma
  • De Scrum-methode uitgelicht
  • Wat is het verschil of de overeenkomst tussen agile en Scrum?
  • De keuze tussen Scrum en projectmanagement
  • Scrum-methode toepassen in een project
  • Scrum-methode snel en efficiënt integreren binnen de organisatie
  • Hoe kan je Scrum de volgende dag wellicht al kan toepassen in jouw eigen praktijk.
Onze aanpak

Deze training kenmerkt zich door de praktijkgerichte aanpak. Aan de hand van praktijkcasussen doe je nieuwe kennis en inzichten op waarna jij de Scrum-methode effectief kunt laten werken in jouw organisatie.

Om zoveel mogelijk te leren tijdens deze 1-daagse training , is het van belang dat je de training goed voorbereidt. Dit doe je in de online leeromgeving aan de hand van video’s, praktische oefeningen en het doorlezen van theorie. Hier staat 4 uur voorbereiding voor. Na de training staan er nog extra oefeningen voor je klaar om verder aan de slag te gaan met wat je geleerd hebt. Je kunt gedurende 1 jaar na de training via de online leeromgeving nog vragen stellen aan de trainer.

Wie is mijn trainer?

De trainer van de training Aan de slag met Scrum heeft zelf reeds lange tijd ervaring met het gebruik van de Scrum-methode en weet jou op een praktijkgerichte wijze kennis te laten maken met de methode, zodat jij deze ook kunt toepassen in het werkveld.

Ook incompany beschikbaar

De cursus Aan de slag met Scrum is tevens als incompany cursus beschikbaar, waarbij we uitgaan van de leerdoelen en ambities binnen jouw organisatie.

Altijd-door garantie

De training Aan de slag met Scrum heeft een altijd-door garantie. Dat betekent dat deze training altijd door gaat wanneer het minimum aantal deelnemers is bereikt. We trainen klassikaal wanneer het mogelijk is. Is dit niet mogelijk, dan bieden wij onze trainingen digitaal aan. Inmiddels hebben we hiervoor een door deelnemers gewaardeerde aanpak kunnen ontwikkelen. Wij kunnen daardoor een altijd-door garantie bieden!

Certificaat

Na afloop ontvang je een certificaat als bewijs dat je deze training gevolgd hebt.

Locaties

De 1-daagse training Aan de slag met Scrum wordt op verschillende locaties verspreid door het hele land gegeven. Ook is er de mogelijkheid om deze training online te volgen.

  • Den Bosch
  • Utrecht
  • Rotterdam
  • Amsterdam

Kijk voor actuele data, locaties en inschrijvingsmogelijkheden op de website van onze Partner:
IMK Opleidingen

Tarieven

Totaalprijs excl. BTW: € 595,00 (PZO leden krijgen 10% korting)

 

X